Klasik masaj tüm masaj tekniklerinin sırayla bütün vucuda uygulanmasıdır. Masaj yogun olarak omuz ve sırt kısmına uygulanır. Mega Hamam Masaj Salonu bölümünde hazırlanan özel içerikli masaj yağlarının karışımı ile elde edilen solusyon tüm vucuda uygulanır. Aşırı baskı uygulamadan rahatlatıcı nitelikte ölü deriden arındırılarak uygulanan bir masaj yöntemidir. Klasik masaj esnasında kas spazmları ve ödemlerin dağılımı sağlanmaktadır. Medikal masaj uygulamalarının çıkış noktası olan klasik masaj çin kültürünü taşımaktadır.

Mega Hamam Masaj Salonunda Klasik Masaj Nasıl Yapılmaktadır?

Genel masajların hepsinde olduğu gibi öncelikle mega hamam sauna bölümünde buhar banyosu alınır. Ortalama 10 dakikalık sauna keyfi sonrası geleneksel Türk Hamamında kese köpük uygulamalarında sonra ölü deriden arıdırılan cilt masaj bölümünde özel hazırlanmış ve kokularla donatılmış masaj odasında standart masaj pozisyonunda uygulanmaya başlar. Burada konugumuzun tercihi olan kokulu yaglardan tercih ettiği masaj yağının efloraj yöntemiyle sırtı sıvazlama tarzıyla uygulanmaya başlamasıdır. Klasik masajda yöntemin uygulamasında ki en önemli etken masörün parmaklarını kullanmasında gizlidir. Doğru sıralama, parmakların doğru basınç uygulaması neticesinde kasılmış kasların tatlı acı ile gevşemesinin sağlanmasıdır. Bu düzgün masaj uygulaması kan dolaşımın düzelmesi ve nabzın normalleşmesini etkileyen sebeleri tetikler.

Mega Masaj Salonunda Etkili Masaj Olan Klasik Masajın Faydaları Nelerdir?

Tercihe göre yagsız da uygulanabilen klasik masaj kötüü huylu tansiyonun düzelmesinde ve kan dolaşımı normalleştirmesinde oldukca etkilidir. Talep yogunlugundan dolayı kabul görmüş ve Türk Masajı olarakta anılmaya başlamıştır. Dinamik insanlar olan sporcular ve zıttı monoton çalışan masa başı insanların da tercihi olmayı başarmış, yorgunlugu alıcı etkisi ve daha dinamik hissettirmesinden dolayı her tarz insanın seçtiği bir faydalı masaj uygulaması olmuştur. Antalya Masaj Salonumuzda uygulanan klasik masaj bedensel olumlu etkilerinin yanında zihinsel bir rahatlama yaptıgını da kanıtlamıştır.

Dolayısı ile strese karşı antidepresan görevide görmektedir. Sürekli yaptırılması ilerleyen yaşlarda kalp damar rahatsızlıklarını önelmektedir. Özellikle mevsim geçişlerinde sıralı uygulandığında toksin atıcı özelliklerinden dolayı bir şifa kaynagıdır.